Borrel met Frederique

Datum: zaterdag 17 juni 2023

Adres: Oosterberg 2, Epen

Locatie: Camping Oosterberg; de “Paardenstal” (zie plattegrond)

Tijd: 16:00-18:00

Parkeren: gratis, op locatie (zie plattegrond)

Kosten: €10,- voor welkomstdrankje en borrelhapjes

Inschrijven tot en met: 13 juni!


Lieve vrienden van Stichting Mamita Alice,

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat wij binnenkort een borrel organiseren waarbij Frederique Kallen, de oprichtster van NGO Mama Alice, persoonlijk aanwezig zal zijn. Zoals aangekondigd in onze laatste nieuwsbrief, volgt hier de officiële uitnodiging met nadere info over de borrel.

Graag nodigen we jullie uit om op deze zaterdag namiddag, onder het genot van een drankje, borrelhapjes, en een prachtig uitzicht, bij te kletsen met Frederique. De aanvang is om 16:00 uur, en rond 16:30 zal Frederique een presentatie geven over hoe het gaat met NGO Mama Alice. Daarna is er de gelegenheid om te borrelen (consumpties verkrijgbaar op locatie) en bij te kletsen.

We hopen natuurlijk op mooi weer, maar bij slecht weer zal het evenement binnen plaatsvinden. De locatie, camping Oosterberg, heeft een hele speciale betekenis voor Frederique. Niet alleen omdat hier haar moeder, ‘mama Alice’, is geboren, maar ook omdat de camping nu in beheer is van haar oom Jacques. De hapjes zullen verzorgd worden door Angela (schoonzus van Frederique en oud medewerker van NGO Mama Alice) en Ivan (ook een oud medewerker van NGO Mama Alice). Er zijn voldoende zitplaatsen voor mensen die minder goed ter been zijn. Bijgaand vindt u ook een plattegrondje van de locatie, met daarop de parkeerplaats en de locatie van de borrel aangegeven.   

Nadat Corona enkele jaren roet in het eten heeft gegooid, kunnen we de traditie van een jaarlijks evenement met Frederique eindelijk weer voortzetten. We zijn dan ook ontzettend verheugd deze borrel te kunnen organiseren, en hopen natuurlijk velen van jullie te zien!  

Vriendelijke groet, en hopelijk tot 17 juni!

Het bestuur van Stichting Mamita Alice & Frederique Kallen.

Aanmelden
Borrel (incl. 1 drankje en hapjes)
€ 10,00
Vrijwillige donatie
€ 1,00
Totaal