Kerstgroet Stichting Mamita Alice

Beste vrienden van Mamita Alice,

Het werk van Frederique Kallen en NGO Mama Alice in Ayacucho Peru heeft in 2019 weer prachtige resultaten opgeleverd. Honderden kinderen in achterstandssituaties hebben onderwijs ontvangen, variërend van huiswerkbegeleiding tot vakopleidingen. Voor deze kinderen een héél belangrijke stap ‘uit de armoede naar een betere toekomst’.

Het werk van Frederique en haar team in Ayacucho kan voortbestaan dankzij uw steun. Mede door uw donaties aan onze Stichting Mamita Alice hebben wij in 2019 weer een aanzienlijke financiële bijdrage kunnen leveren aan de NGO Mama Alice ten behoeve van onderwijs- en welzijnsactiviteiten voor de kinderen. Bovendien hebben wij met de steun van vele fondsen meegeholpen aan de realisatie van het Toeristisch Opleidingscentrum. Een restaurant op een prachtige locatie in Quinua, Peru, waar de jeugdigen een opleiding kunnen volgen tot kok of in de bediening. Inmiddels maakt het restaurant winst, die terugvloeit naar de onderwijs- en welzijnsprogramma’s van de NGO Mama Alice.

Wij danken u nogmaals voor uw ondersteuning! Uiteraard hopen wij op uw toekomstige steun! Namens mijn super collega’s van Mamita Alice; Judith, Rebecca, Wouter, Stan en Rick, wens ik u hele fijne kerstdagen, een plezierige jaarwisseling en een gezond 2020!

Hans Jonker,
Voorzitter Stichting Mamita Alice

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *