Mooie acties van onze vrijwilligers!

Sieradenverkoop

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Karlijn Peerboom, 23 jaar oud. In 2012 ben ik via Global Exploration voor het eerst in Peru geweest. Een hele ervaring voor een vijftienjarige! Ik heb hier ontzettend veel van geleerd en denk nog met regelmaat terug aan deze tijd. Sindsdien heeft ook Mama Alice mij niet meer losgelaten. De afgelopen jaren ben ik actief gebleven als vrijwilliger. Vorig jaar zomer ben ik opnieuw in Peru geweest, dit keer samen met mijn vader. Het was zo leuk en bijzonder om met eigen ogen te zien hoeveel vooruitgang er geboekt is in die paar jaar door Fréderique en haar team!

Helaas ziet de zomer van 2020 er iets anders uit. Het coronavirus gooide roet in het eten. Zo werd mijn studie tijdelijk stil gelegd en moest ik op zoek naar een nieuwe bezigheid. Zo kwam ik op het idee om armbandjes en andere kleine sieraden te maken. Ik heb deze verkocht en de volledige opbrengst is naar Mamita Alice gegaan. Nogmaals bedankt voor jullie enthousiaste reacties en bestellingen! Samen hebben we op deze manier tot nu toe 284 euro verzameld! Mocht u nog iets willen bestellen: stuur mij gerust een berichtje via Facebook.

Ieder z’n vak

De spulletjes gemaakt door de Mamita’s worden niet alleen verkocht op de welbekende markten, maar ook bij ‘Ieder z’n vak‘, een hartstikke leuke winkel in Nijmegen. Hier worden producten van maar liefst 130 ondernemers en particulieren onder één dak verkocht. Ze hebben voor ieder wat wils: van meubels tot kleding en van sieraden tot keramiek. Ga dus zeker een kijkje nemen mocht u in de buurt zijn! https://www.iederznvak.nl/

Tevens zijn wij natuurlijk altijd op zoek naar meer van dit soort leuke verkoopplekken. Heeft u een eigen zaak en zou u het leuk vinden om hier spulletjes te verkopen voor Mama Alice? Of kent u iemand die ons hier mee verder wilt helpen? Laat het ons weten! Dit kan via: judithhavas@mamitaalive.org

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *