Sponsordiner 2019

Op 17 november 2019 heeft Stichting Mamita Alice voor de derde keer sinds haar oprichting een sponsordiner georganiseerd. Waar deze het eerste jaar nog op het kantoor heeft plaatsgevonden, zijn we blij dat we de afgelopen twee keren de samenwerking met de Hotelschool in Maastricht hebben mogen aangaan en het diner ook daar hebben mogen houden. Zij hebben ons verwend met een driegangenmenu in Peruaanse sferen. 

Twee studentes van de hotelschool hebben de gehele organisatie op zich genomen en hebben het evenement van top tot teen georganiseerd in overleg met de Stichting. Janou Geraats en Annebelle Veenstra, we willen jullie nogmaals heel erg bedanken voor de prettige middag!

Tijdens het diner, hebben we genoten van twee sprekers. Als eerst was onze Penningmeester Wouter Kersten aan de beurt om wat meer te vertellen over Stichting Mamita Alice. Hij heeft ook het diner geopend. Na het voorgerecht hebben we met zijn allen genoten van Frederique Kallen die ons weer een kijkje heeft gegeven in het leven van de Peruanen in Ayacucho. Frederique en Wouter, bedankt voor jullie inspirerende woorden. 

Na het hoofdgerecht werden we muzikaal verrast door het duo Serrano-Steinberg. Ze hebben ons verblijd met mooie Spaanse liedjes en hebben ons zelfs nog met zijn allen mee laten zingen. Wat een feest!

Maar nu natuurlijk een ding waar misschien velen nieuwsgierig naar zijn. Wat levert zo’n gezellige middag nu op voor de kinderen in Peru? We zijn heel blij te mogen melden dat het sponsordiner van 2019 meer dan €3000,- heeft opgeleverd! We willen alle aanwezigen en donateurs dan ook van harte bedanken voor de komst!

Tot volgend jaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *