Sponsorlunch

Datum: 2 oktober 2022

Locatie: Hoogcruts 9, Noorbeek

Aanvang: 12.30

Optioneel wandeling: Start vanaf de boerderij tussen 11:00 en 11.30

Kosten: € 25,- voor een 3-gangendiner, inclusief 1 consumptie

Parkeren: Er is voldoende parkeergelegenheid op de locatie

De aanmeldingen sluiten zondag 25 september, dus ben er snel bij!

Vragen of opmerkingen? Mail gerust naar info@mamitaalice.org.


Lieve allemaal,

Wat een fantastisch nieuws dat stichting Mamita Alice een sponsordiner voor Mama Alice heeft gepland! En op een voor mij heel bekende locatie……

Mijn beste vriendin, de Ayacuchaanse Angela, heeft de eerste twaalf jaar als kleuterlerares en directie-assistente gewerkt bij Mama Alice Peru. Toen kreeg ze een relatie met mijn broer en verhuisde naar Noorbeek, naar de boerderij waar ik opgegroeid ben. Angela heeft daar in een schuur een prachtig restaurantje ingericht en gaat op 2 oktober heerlijke, Peruaanse gerechten voor jullie bereiden. Ivan, een andere Peruaanse vriend die vele jaren straathoekwerker bij Mama Alice Peru was, zal jullie bedienen die dag. De opbrengsten zijn voor ons onderwijsprogramma in Peru.  

Helaas kan ik er zelf niet bij zijn, maar ik hoop dat ik jullie allemaal, via een live-verbinding, weer zie! Ik zal vertellen over de zorgen en het verdriet de afgelopen 2 jaren. Maar ook over de noodhulp die we met jullie steun konden bieden. En natuurlijk een update over 2022, een jaar waarin de zon weer ging schijnen voor NGO Mama Alice en ons Hospitality Training Center. 

Lieve groeten en tot 2 oktober, 
Frederique

Aanmelden

De inschrijvingen zijn gesloten. Wilt u alsnog deelnemen, neem contact op met info@mamitaalice.org voor de mogelijkheden.